Opasvaraukset

Ryhmille on mahdollista varata yksityisopastus.  Ryhmäopastuksia järjestetään kesäkaudella pääsääntöisesti näyttelyaikojen ulkopuolella sekä touko- ja syyskuussa. Ryhmien minimikoko on 10 henkeä ja suurin mahdollinen ryhmäkoko on 40 henkeä ilman lisäjärjestelyjä. Suuremman ryhmän vastaanottaminen vatii museon henkilökunnalta lisäjärjestelyjä joista on sovittava aina erikseen.

Ryhmävierailuun kuuluu suullinen opastus Nissbackan kartanon historiaan ja Laila Pullisen taiteeseen, sekä tutustuminen museon veistospuiston lisäksi kolmeen sisätilaan: Makasiiniin, Kotimuseoon ja Ateljee-galleriaan. Oppaan johdolla tutustutaan alueen historiaan ja suojelulliseen taustaan sekä syvennytään Pullisen uraan ja elämään. Lisäksi opastuksella avataan Pullisen kuvanveiston muotokieltä ja käsitellään hänen teostensa kantamia viestejä.

Ryhmäopastuksen hinta koostuu opastusmaksusta 100/150€ sekä pääsylippumaksusta (12/15€). Opastuksen hinta määräytyy oppaan mukaan; Jean Ramsayn opastus 150e ja muut oppaat 100e. Ryhmävierailun sisäänpääsymaksua ei pysty maksamaan kulttuurietuuksilla, kuten kulttuuriseteleillä tai virikekorteilla.

Ryhmävierailut ja tilatut opastukset voi maksaa vierailun yhteydessä paikan päällä tai laskulla (laskutuslisä 5€).

Ryhmillä on myös mahdollisuus tilata kahvitarjoilu kesäkahvila Café Anja & Annikista. Huomioithan, että kahvila on auki säävarauksella.

Ryhmien parkkipaikka on osoitteessa Luotikuja 1. Katso lisää kohdasta Saapuminen.

Varaukset ja lisätiedot: info@lailapullinen.fi.