Toimitus ja palautus

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus, mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Toimitustavat ja -kulut

Laila Pullinen veistospuisto ja kotimuseon tuotteiden toimitukseen käytetään Postin ja Matkahuollon palveluita. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Suomen rajojen sisällä postituksen hinta on 6,90 € riippumatta postitustavasta. 

Toimitus saapuu tilauksen yhteydessä annetun toimitusosoitteen lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Tuotteen toimittaja lähettää annettuun matkapuhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, kun tuote on noudettavissa.

Tuotteen toimitukseen menee n. 2–3 arkipäivää. Kiireellisinä aikoina toimitukseen menee enintään 10 arkipäivää.

Laila Pullinen veistospuisto ja kotimuseo pidättää oikeuden käyttää kirjepostitusta, jos paketin koko sen sallii.

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruttaa tilauksen tai tilauksen noutaminen estyy, olethan asiasta yhteydessä heti asiakaspalveluumme info@lailapullinen.fi.

Peruutuksesta koituva hyvitys tehdään samalle maksutavalle, jolla ostos on tehty. Laila Pullinen veistopuisto ja kotimuseolla on oikeus periä korvausta, mikäli tuotetta on käytetty, se on vahingoittunut tai kulunut. Korvauksen osuus vastaa tuotteen arvonalenemaa vastaava osuus.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.

Tuotteen palautus

Postita paketti alta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Postitus tulee tehdä seuraavan 14 vrk kuluessa palautusilmoituksen lähettämisestä.

Asiakas vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.

Ohjeet paketin palauttamiseen:

Mikäli haluat palauttaa tilauksen tai osan tilatuista tuotteista, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta.
Otsikoi sähköposti “Palautus + tilausnumero”. Kirjoita viestikenttään omat yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite) ja palautettavien tuotteiden tiedot sekä tuotenumerot. Tuotenumerot löytyvät paketin mukana tulevasta paperisesta kuitista.

Tuotteet tulee paketoida niin, ettei paketti vahingossa avaudu toimituksen aikana. Paketin tulee olla tiivis, jottei sisäpuolelle pääse mitään, mikä voisi tuotteita vahingoittaa. Postitus automaattien lokerot ovat usein syviä ja matalia, joten kannattaa muotoilla paketti tavaran toimittajien pakettikokojen mukaisesti. Tuotteet voi palauttaa niiden alkuperäisessä pakkauksessa tai vastaavassa, joka suojaa tuotteita. Mikäli pakkaat tuotteet alkuperäiseen pakkaukseen, muista poistaa tai peittää alkuperäinen osoitekortti.

1. Suosittelemme käyttämään Postin tai Matkahuollon toimitusta.
Toimituksen tiedot voi täyttää ennalta netin kautta osoitteissa:
Posti
Matkahuolto

2. Valitse paketin koko. Paketin koko määrittää toimituksen hinnan sekä minkä kokoiseen postitusautomaatin lokeroon paketin voi toimittaa.

3. Täytä paketin vastaanottajan tiedot ja valitse toimitustapa. Toimitus automaattiin on käypä vaihtoehto ellei paketin koko ylitä sallittua rajaa.

Vastaanottaja: Laila Pullisen säätiö sr
Sähköpostiosoite: info@lailapullinen.fi
Puhelinnumero: 0503229890
Toimitusosoite: Sotungintie 4, 01200 VANTAA

4. Lisäpalvelut osiossa ei ole pakollista valita lisäpalveluita. 

5. Lisää paketin lähettäjän tiedot.

6. Maksa toimitus haluamallasi tavalla. Huomithan, että asiakas vastaa palautuskustannuksista.

7. Maksun jälkeen voit valita mihin toimitus pisteeseen viet paketin lähetettäväksi. Saat myös valmiiksi täytetyn osoitekortin. Matkahuoltolähettää osoitekortin lähettäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen. Osoitekortin voi sellaisenaan tulostaa ja teipata/muulla tavalla kiinnittää pakettiin. Voit myös täyttää käsin vastaanottajan tiedot paketin päälle.