Liput

Pääsymaksu: 15 € / 12 €

Alennusryhmä 12 €: alennettuun pääsylippuun ovat oikeutettuja eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet sekä avustajat. Alle 15-vuotiaat vierailevat ilmaiseksi.

Pääsylipulla voi tutustua veistospuistoon, makasiinin peruskokoelmaan, Ateljee-gallerian vaihtuvaan näyttelyyn sekä pysyvästi näyttelykokonaisuuden osaksi vuonna 2021 auenneeseen kotimuseoon eli kuvanveistäjä Laila Pullisen taiteilijakotiin.

Pääsylippu sisältää myös yleisöopastuksen, joka pidetään suomeksi jokaisena näyttelypäivänä klo 14. Opastuksen aikana kierretään ulkona veistospuistossa, joten kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Opastukseen ei tarvita enakkovarausta.

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, yleiset pankki -ja luottokortit sekä Museokortti. Museokortteja on myös myynnissä kassalla. Liput voi ostaa Makasiinista lipunmyyntipisteeltä tai Kotimuseon museokaupasta.

Meillä ei käy maksuvälineenä erilaiset kulttuurietuudet, kuten kulttuurisetelit tai virikekortit.

Näyttelyyn ei tarvita ennakkovarausta.

Pyydämme ystävällisesti kiinnittämään huomiota varovaisuuteen kuljettaessa isojen reppujen ja laukkujen kanssa näyttelyalueella.  Reppua tulee kuljettaa käsissä tai museon henkilökunta voi pitää tavaroista huolta kiertämisen ajan.

Koirat ovat tervetulleita museoon.