Saapuminen

Museoon on helppo tulla joukkoliikennevälineillä, pyörällä ja autolla.

Julkinen liikenne
Helsingin Rautatientorilta lähtevät bussit 717, 717A, 718 (kulkevat Kurvin kautta Lahdentietä) laiturilta 5. Jää pois pysäkillä “Sotungintie (V9425)”.

Metrolla matkustavien on mahdollista ottaa Mellunmäen metroasemalta bussi 587.

Junalla matkustavat pääsevät Tikkurilan juna-asemalta bussilla 736.

Polkupyörät
Museoon pääsee kätevästi myös polkupyörällä ja piha-alueella on teline polkupyörille. Lähin kaupunkipyöräasema on Tikkurilassa. Vantaalla on myös useita pyöräilyreittejä, jotka tulevat lähelle.

Autot
Museon pihalla ei ole paikoitusta (poislukien kaksi invapaikkaa). Näyttelyvieraille on ilmainen paikoitus Hakunilan urheilupuiston paikoitusalueella (Luotikuja 1), josta käynti alueen etelärinteessä sijaitsevaa asfaltoitua kävelytietä pitkin.

Alueen esteettömyys                                                                                Liikkumisrajoitteisille on varattu kaksi autopaikkaa Ateljee-Galleria rakennuksen edustalla ja heidän toivotaan ottavan yhteyttä etukäteen info@lailapullinen.fi.

Museoalue on osin esteellinen.  Alueella päsee liikkumaan tasaisella hiekkatietä pitkin ja Veistospuisto on pääosin nurmikenttää, jossa liikkuminen on liikuntarajoitteiselle, kuten pyörätuolilla liikkuvalle mahdollista. Kotimuseoon ja Ateljee-galleriaan on muutaman rappusen nousu. Kotimuseon ovella on kaide. Asiakas WC:n sijaitessa kotimuseossa on sekin esteellinen. Makasiiniin on ramppi, jonka päässä on yhden rappusen pudotus. 

Lastenvaunujen kanssa ei pääse kiertämään sisätiloja, mutta ulkona veistospuistossa vaunujen ja rattaiden kanssa voi kiertää. Lastenrattaat ja vaunut voi jättää kotimuseon verannalle. Potkulautoja, rullalautoja ym. välineitä ei saa tuoda sisätiloihin.