VIERAILE

Avoinna
3.6.2021-29.8.2021; torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17. 

Liput
Pääsymaksu:  15 € / 12 € 
Alennusryhmä 12 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet) 
Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. 
Meillä käy Museokortti!

Pääsylippu sisältää veistospuiston, makasiinin peruskokoelman, Ateljee-gallerian vaihtuvan näyttelyn ja ensimmäistä kertaa pysyvästi näyttelykokonaisuuden osana vuonna 2021 aukeavan kotimuseon. 

Näyttelyvieraiden ei tällä hetkellä tarvitse varata vierailua etukäteen. Mahdollisista koronarajoituksista johtuen sisätiloihin pääsyä voi joutua odottamaan joitain minuutteja. 

Veistospuistossa järjestetään ilmainen opaskierros (20 min) klo 14 näyttelyn aukiolopäivinä. Ryhmäkoot määräytyvät voimassa olevien koronarajoitusten mukaan. Ilmaiskierroksille ei voi tehdä varauksia, eli paikalle kannattaa tulla ajoissa.

 

Ryhmät:
Ryhmiä  (yli kaksi henkilöä) otetaan vastaan arkipäivisin marraskuuhun saakka. Ryhmäkäynteihin kuuluu automaattisesti opastus (60 min). Opastuksen hinta 80 € /120 € (oppaana Jean Ramsay, Laila Pullisen poika) + pääsymaksu/hlö

Ryhmäkäynti tulee varata etukäteen. Ota yhteyttä info@lailapullinen.fi. Kerro viestissä ryhmällenne sopivimmat päivämäärät, vierailuajat ja yhteystiedot, niin otamme yhteyttä!

Ryhmille mahdollisuus tilata kahvitarjoilu kesäkahvila Anja & Annikista (säävaraus). 

Esteettömyys
Museoalue ei ole täysin esteetön. Liikuntarajoitteisia pyydetään ottamaan yhteyttä museon henkilökuntaan, niin ohjeistamme tarkemmin.

Saapuminen
Nissbackan kartano, Sotungintie 4, 01200 Vantaa

Bussit: 717, 717A, 718 Helsingin Rautatientorilta (kulkee Kurvin kautta Lahdentietä), laituri 5. Jää pois pysäkillä “Sotungintie (V9425)”.

Käynti alueelle tapahtuu keväästä 2021 lähtien alueen etelärinteessä sijaitsevaa asfalttitietä pitkin. Kävelytie lähtee Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalta, joka on vuodesta 2021 myös LPVK:n asiakkaiden käytössä. Autojen parkkipaikka on osoitteessa Luotikuja 1 (Hakunilan Urheilupuisto).

Ota yhteyttä
+ 358 50 5511895
info@lailapullinen.fi

Noudatamme Valtioneuvoston ja THL:n päivittyviä ohjeita pandemia-tilanteen suhteen. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa, jos tilanne niin vaatii. Päivittäiset muutokset voi tarkistaa Facebook-sivultamme.