AUKIOLOAJAT / VIERAILE

Avoinna

Näyttelykausi kesäkuun alusta (2.6.2022) elokuun loppuun (28.8.2022) torstaisin,  perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17.

Ryhmille sopimuksen mukaan (ks. alla “Ryhmät”).

Café Anja & Annikki on avoinna näyttelykauden aikana (kesäkuusta elokuuhun) to-su klo 11-17.

Veistospuistossa järjestetään ilmainen esittely (20 min) klo 14 näyttelyn aukiolopäivinä.

Näyttelyvieraiden ei tällä hetkellä tarvitse varata vierailua etukäteen. Mahdollisista koronarajoituksista johtuen sisätiloihin pääsyä voi joutua odottamaan joitain minuutteja. 

Liput

Pääsymaksu:  15 € / 12 € 
Alennusryhmä 12 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet) 
Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. 
Meillä käy Museokortti!

Pääsylippu sisältää veistospuiston, makasiinin peruskokoelman, Ateljee-gallerian vaihtuvan näyttelyn ja ensimmäistä kertaa pysyvästi näyttelykokonaisuuden osaksi vuonna 2021 auenneen kotimuseon. 

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, yleiset pankki -ja luottokortit sekä Museokortti.

Meillä ei käy maksuvälineenä erilaiset kulttuurietuudet, kuten Eazybreak, Edenredin kortti, virikeseteli, virikekortti, ePassi, Smartumin sirukortti tai Smartumin kulttuuriseteli, SmartumPay tai TYKY-kuntoseteli.

 
Ryhmät

Ryhmäkäynti tulee varata etukäteen. Ota yhteyttä info@lailapullinen.fi. Kerro viestissä ryhmällenne sopivimmat päivämäärät, vierailuajat ja yhteystiedot, niin otamme yhteyttä!

Ryhmille mahdollisuus tilata kahvitarjoilu kesäkahvila Café Anja & Annikista (säävaraus). 

Ryhmien parkkipaikka on osoitteessa Luotikuja 1.

Café Anja & Annikki

Kesäkahvila palvelee näyttelyvieraita näyttelyiden ollessa auki  aina sään salliessa. Tarkista kahvilan ajankohtaiset tiedot Facebook-sivulta.

Esteettömyys
Museoalue ei ole täysin esteetön. Liikuntarajoitteisia pyydetään ottamaan yhteyttä museon henkilökuntaan, niin ohjeistamme tarkemmin.

Saapuminen

Bussit: 717, 717A, 718 Helsingin Rautatientorilta (kulkee Kurvin kautta Lahdentietä), laituri 5. Jää pois pysäkillä “Sotungintie (V9425)”.

Käynti alueelle tapahtuu keväästä 2021 lähtien alueen etelärinteessä sijaitsevaa asfalttitietä pitkin. Kävelytie lähtee Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalta (Luotikuja 1).

Ota yhteyttä
+358 50 5511895 +
358 40 5859031

info@lailapullinen.fi

Noudatamme Valtioneuvoston ja THL:n päivittyviä ohjeita pandemia-tilanteen suhteen. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa, jos tilanne niin vaatii. Päivittäiset muutokset voi tarkistaa Facebook-sivultamme.