AUKIOLOAJAT / VIERAILE

Avoinna

Museo on vuonna 2023 auki 1.6.–3.9. torstaista sunnuntaihin 11-17

Ryhmille sopimuksen mukaan (ks. alla “Ryhmät”).

Liput

Pääsymaksu:  15 € / 12 € 
Alennusryhmä 12 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet) 
Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. 
Meillä käy Museokortti!

Pääsylippu sisältää veistospuiston, makasiinin peruskokoelman, Ateljee-gallerian vaihtuvan näyttelyn ja ensimmäistä kertaa pysyvästi näyttelykokonaisuuden osaksi vuonna 2021 auenneen kotimuseon. 

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, yleiset pankki -ja luottokortit sekä Museokortti.

Meillä ei käy maksuvälineenä erilaiset kulttuurietuudet, kuten Eazybreak, Edenredin kortti, virikeseteli, virikekortti, ePassi, Smartumin sirukortti tai Smartumin kulttuuriseteli, SmartumPay tai TYKY-kuntoseteli.

 
Ryhmät

Opastettu kierros ryhmille tulee varata etukäteen. Varaukset ja tiedustelut: info@lailapullinen.fi. Kerro viestissä ryhmällenne sopivimmat päivämäärät, vierailuajat ja yhteystiedot, niin otamme yhteyttä!

Ryhmille mahdollisuus tilata kahvitarjoilu kesäkahvila Café Anja & Annikista (säävaraus). 

Ryhmien parkkipaikka on osoitteessa Luotikuja 1.

Café Anja & Annikki

Kesäkahvila palvelee näyttelyvieraita näyttelyiden ollessa auki  aina sään salliessa. Tarkista kahvilan ajankohtaiset tiedot Facebook-sivulta.

 

Esteettömyys
Museoalue ei ole täysin esteetön. Liikuntarajoitteisia pyydetään ottamaan yhteyttä museon henkilökuntaan, niin ohjeistamme tarkemmin. Meille ovat myös opas- ja avustajakoirat tervetulleita.

Ota yhteyttä
+358 50 5511895 +
358 40 5859031

info@lailapullinen.fi

Noudatamme Valtioneuvoston ja THL:n päivittyviä ohjeita pandemia-tilanteen suhteen. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa, jos tilanne niin vaatii. Päivittäiset muutokset voi tarkistaa Facebook-sivultamme. 

Saapuminen

Museoon on helppo tulla joukkoliikennevälineillä, pyörällä ja autolla.

Bussit: 717, 717A, 718 Helsingin Rautatientorilta (kulkee Kurvin kautta Lahdentietä), laituri 5. Jää pois pysäkillä “Sotungintie (V9425)”. Mellumäen metroasemalta bussi 587. Tikkurilan juna-asemalta bussi 736.

Piha-alueella on teline polkupyörille.

Paikoitus on Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalla (Luotikuja 1), josta käynti alueen etelärinteessä sijaitsevaa asfalttitietä pitkin.