Aukioloajat 

Avoinna
5.6.2021-29.8.2021; torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17. 

Ryhmät:
Ryhmille on myös mahdollista vierailla aukioloaikojen ulkopuolella aina marraskuuhun asti. Ota yhteyttä info@lailapullinen.fi. Kerro viestissä ryhmällenne (pandemian aikaan kaksi-kuusi henkeä) sopivimmat päivämäärät, vierailuajat ja yhteystiedot, niin otamme yhteyttä!

Liput
Pääsymaksu: 15 € (sis. veistospuiston, viljamakasiinin peruskokoelman, ateljee-gallerian vaihtuvan näyttelyn ja ensimmäistä kertaa vuonna 2021 aukeavan kotimuseon.) Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Meillä käy museokortti!

Noudatamme viranomaisten ja Vantaan kaupunginmuseon korona-ajan ohjeita. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa, jos tilanne niin vaatii. Päivittäiset muutokset voi tarkistaa Facebook-sivultamme.

Ota yhteyttä
+ 358 50 5511895
info@lailapullinen.fi

Saapuminen
Nissbackan kartano, Sotungintie 4, 01200 Vantaa

Bussit: 717, 717A, 718 Helsingin Rautatientorilta (kulkee Kurvin kautta Lahdentietä), laituri 5. Jää pois pysäkillä “Sotungintie (V9425)”.

Käynti alueelle tapahtuu keväästä 2021 lähtien alueen etelärinteessä sijaitsevaa asfalttitietä pitkin. Kävelytie lähtee Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalta, joka on vuodesta 2021 myös LPVK:n asiakkaiden käytössä. Autojen parkkipaikka on osoitteessa Luotikuja 1 (Hakunilan Urheilupuisto).

Laila Pullisen ystävät

Tule mukaan ja tue museota! 

Laila Pulliselle ystävät olivat tärkeä portti elämän eri alueille. Pullisen ystävyyssuhteet avasivat hänelle näköaloja taiteen ja tieteen eri maailmoihin.

Laila Pullisen ystävät ry on uusi yhdistys, joka avaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden tulla osaksi  Laila Pullinen – veistospuisto & kotimuseon toimintaa. Ystävä-jäsenenä pääset erinäisten ystäville räätälöityjen tapahtumien kautta tutustumaan Laila Pullisen taiteeseen ja toisiin hänen elämäntyöstä kiinnostuneisiin. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisia elämyksiä tapahtumien ja vierailujen muodossa.

Yhdistyksen jäsenohjelma valmistuu kesällä 2021, mutta halutetessasi voit ilmaista kiinnostuksesi ja liittyä jo nyt tiedostuslistalle täällä.

Tiedotuslistalle liittyneille ja muille ystävätoiminnasta kiinnostuneille on luvassa kesällä kuvataiteilija Perttu Saksan virtuaalinen taiteilijatapaaminen liittyen Valkoinen kaari -näyttelyyn.

Tiedotuslistalla saat tiedon jäsenohjelmaan liittymisestä heti sen valmistuttua.

Tervetuloa mukaan Laila Pullisen maailmaan!

Yhteystiedot
Puheenjohtaja Hanna Pielikko, lpy@lailapullinen.fi, puh. 0505511895.